Akkaa masentaa. Ympärillä on ollut liian paljon sairautta, kuolemaa ja muuta tympeää viime aikoina. Onneksi on kesä ja se pääsee antamaan itselleen terapiaa... puutarha sellaista :) C pennut on mummulla ja sielläkin se laukkaa. Eihän tuo kuvia saa näytille, käsi poskella tuijottaa vaan uutta elämää, ja unohtaa sitten kuvata!

Eilenkin se käytti pikkuihmisen lääkekuurin haussa... ja kuulemma pentujen luona. Kun ne sieltä reissulta kotiutui, se ei ees puhunut mitään, syöksyi suoraan tuonne koppiinsa puuhastelemaan. Tuo koppi ei siis ole meille, vaan Akalle. Se on nimittäin kasvihuone! No, hermostuksissaan se eilen latoi sinne lattian
kasvari_lattiaa.JPG

Kuvassa alhaalla ja vasemmalla on istutusaltaat, joista puuttuu jotain olennaista... multaa tai semmosta... mun mielestä ainaski. Seiniin kuulemma saavat loput kennolevyt huomenna, ja sitten kai sinne voi jo vahvimmat  (vähiten arat perennat ja puuvartiset) taimet muuttaa.

Ihan suotavaa tietty onkin, kun meillä on sisällä talossa jo melkoinen viidakko... Tää meidän työhuone yksin näyttää tältä... Ja taimia on tämän lisäksi monessa muussakin paikassa.
taimelaa.JPG

Potagerissakin (toim.huom. potager =
ranskalaistyyppinen hyötytarha) se on kuokkinut. Tehnyt laajennusta sinne ja me kuulemma saadaan oman maan porkanaa ja valkosipulia tänä kesänä!! Viime kesänä se vasta aloitteli koko potagerin tekoa, laittoi vasta ruohosipulit ja sellaiset silloin.

Ulkona on hieno sää, lähdempä siis sinne! Ukkovästi (toim. huom. Västäräkki)  mittailee taas tiluksiaan. Mahtaa suunnitella taas jälkikasvulleen huushollia autotallin vintille. Siiri seisoo sitä ja me haukutaan!! Palataan :)