Yhteensattumien sumana pari tyttöpentua on vielä vailla kotia. Luovutuksessahan termiitit ovat jo 11.6.

Se se on ihme homma, että jotkut ihmiset varaavat pennun hyvissä ajoin, ja sitten kun pennut syntyvät, ne katoavat kuin tuhka tuuleen… Noo, saapa nähä jääkö yksi termiitti sitten sulostuttamaan meidän elämäämme :)

Eilisen blokauksessa mainitsin siitä nuorten urkkien päivästä. Paikalla oli siis 5 urosta. Ilmoittautuneita oli enemmänkin, mutta peruutuksia tuli ennen tapahtumaa. Samassa Kokkosen Olli piti tuomarikoulutusta yhdelle "kokelaalle". Siihen koulutukseen narttujen saaminen oli oikein tuskaa! Mullahan siellä piti olla mutta pukkas tuon juoksun, samoin mun siskoni "Lilli" estyi juoksun vuoksi. Muut kysytyt eivät päässeet, niillä ei huvittanut, tai sitten koira ei ollut esiintymiskunnossa… Kiitos kuitenkin Mäkelinin Pialle ja Sirolle "päivän pelastamisesta"!!

Voin vaan kuvitella mitä Akka sanoo siinä vaihessa kun joku ei-paikalla-ollut erehtyy valittamaan ettei pohjoisessa koskaan järjestetä mitään! Monesti on yritetty mutta ei siinä järjestämisessä mitään järkeä ole, koska porukka ei sitten vaivaudu paikalle...