Meitsistä on tullu aika fiini tyttö... Meillä on tarhassa yksi ainoa rapakko. Muut kiertää sen tosi nätisti, mutta meikä tyttö juosta täryyttää siitä yli aina tarpeen vaatiessa ja välillä ihan muuten vaan. Ihanasti roiskuu rapaa niskaan asti! Nooh, Akkahan ei siitä tykkää ja siitä syytä meikä käy sitten suihkussa monta kertaa päivässä.

Tuuli on rauhoittunut jota tänään mahtaa olla luvassa fillariopintoja. Kyllä me vissiin jo viime kesänä pikkusen harjoteltiin, mutta olin vielä nii keskenkasvunen ettei pidemmällä käyty.

Mummu raportoi, että Helga on tosi paksu, ja ihan koko rahan edestä raskaana. Ottaa vaan (itselleen epätyypillisesti) hyvin lunkisti ja köllöttelee vaan masunsa vieressä. Ne on olleet mökkilomalla... Helga pääseekin sinne seuraavan kerran vasta sitten pentujen luovutuksen jälkeen.

Ai juu, meinas unohtua... Akalla temppuilee taas pöytäkone. Se suivaantui jo niin paljon, että tilas elämänsä ekan valmispaketin (siis uuden keskusyksikön).  Meinas vaan että  töissä saa  tapella ihan riittävästi resujen kanssa, ettei kotona enää millään kehtais.  No ei silti,  nyt onkin hyvä sauma  koneen vaihdolle,  koska kotisivuprojektit  on  kaikki valmiina... Paitsi Aadan emännälle uudet sivupohjat. Uusia  hommia  se  kaipailee,  olis  kuulemma  pää täynnä visioita...