Akka kiikutti ooppelinsa katsastukseen paikalliselle yksityiselle asemalle. Ajoi halliin, niin katsastusmiehen ensimmäinen kommentti oli "Jaa, tähän on asennettu tämmöset laittomat pakoputkenpäät…" Lopputulemana se jo ehdotteli muutoskatsastusta ja ei edes yrittänyt mitata päästöjä, vaikka Akka maksoi siitä mittauksesta sen 13€. Siis ihan oikeasti! Muutoskatsastus takapöntöille!

Nooh, eilen Akka kurvas paikalliseen opel liikkeeseen ja kertoi, että ko. paikassa on asennettu sen autoon laittomat pakoputkenpäät (tässä vaiheessa sillä oli jo työ ja tuska pidätellä naurua). Huoltojermu siihen että "Hä??! Mistä ne putkenpäät on hommattu? Millaset ne on?" Akka siihen että katoppa sieltä opel.fiistä ja lisävarusteista äänenvaimentimet… Tässä vaiheessa Akka repes jo ihan täysin, suurin syy siihen oli sen huoltojermun hämmentynyt katse! Ooppeli halliin, päästöt mitattiin ja tänään se ajatteli ajella takaisin tuonne katsastuskonttorille.

Siis jälleen yritettiin asiakasta kusettaa, jos on asemalla onnettomat mittausvehkeet, niin ei ole asiakkaan vika… Asemalla lysti maksoi kokonaisuudessaan 69€. Tänään Akka aikoi vaatia palautuksena sen päästömittauksen, ja kävi miten kävi, lähtee tänään myös reklamaatio AKEen.