Keli pakastui taas. Meijän takapiha on siinä kunnossa, että hokkarit olis paras kulkuväline. Tänään mulla on kuulemma salonki-ilta. Aiko Akka pestä, föönata ja tehdä manikyyrin… Laittaiskohan tuo papiljotitkin jos nätisti pyytäisi?

Eilen taivaalla oli outo valoilmiö, ja en tarkoita aurinkoa vaikka outo juttu se sekin on tähän aikaan vuodesta. Ukko ja Akka pohti että onko se tulessa oleva helikopteri tms. Tänään kuitenkin kaleva kirjoitti "tyypistä" nimeltä McNaught. Se oli tuo tyyppi joka siellä taivaalla pollisteli.

Mää luulin eka että se on joku lentavälautanen tai semmonen, mutta McNaught on pyrstötähti , jonka arvioidaan olevan kirkkain komeetta yli 30 vuoteen. Akkaa harmittaa ihan älytön ku sillä ei ollut kameraa mukana työmatkalla. Näkyi kuulemma tosi hienosti tuolla lentokentän pinnassa. Tuo näkyy Ursan sivujen mukaan vain hämärätaivaalla, pimeällä ei… Joten tänäänkään se ei Akka varmaan saa sitä kuvattua :(

Eipä täällä sitten paljon muuta mullistavaa ole tapahtunutkaan. Akka sai taas eilen yhdet sivupohjat valmiiksi (http://www.mareus.net/). Nyt ootellaan että tuo Mareuksen Petra-täti generoi sinne runsaasti tekstiä… Uusia kotisivuhommia Akalla on muutamia jonossa, mutta lisää se toivoo ku se niin niitä tykkää tehdä. Näistä "sivutoimista" en aio täällä kertoilla, jos kiinnostuksesi heräsi, kantsii vierailla tuolla Tmi WellDogin sivuilla http://www.nettiwelldog.com. Sieltä löytyy referenssilistaa… jota Akka ei kyllä oo päivittänyt pitkään aikaan.