Rakas päiväkirja,
Meidät on huumattu! Akka oli aamusta asti jotenki outo, ysin pintaan se pakkas meijät Siken kanssa ja Pikku-ihmisen autoon ja sitten mentiin... Pikku-Ihminen hoitopaikkaansa ja me naiset maalikylille. Sitten mää vasta älysin! Se on tänään se läpivalaisu!

Eka meiltä molemmilta katottiin silmät. Spinoneilta niitä ei ees ruukata oikeasti katsoa, Akka vaan halus kun sillä on tuo Siirin toinen alaluomi häirinny. Ei siinäkään kuitenkaan mitään kunnon vikaa ollu, joten ensimmäinen vaihe selvitettiin täysin puhtain paperein... paperit löytyy meijän omilta sivuilta.

No sitten alkoi tapahtua... Se Lääkäri-täti nappas meille kummallekin piikit takalistoon. Ja voi vietävä että se alako nukuttaa! Sinne me sit urvahdettiin kylki kyljessä...

Seuraava havainto oli että Akka herätteli ja naama oli ku hangon keksi. Oli kuulemma olleet siistit kuvat kummallakin. Mun kuvat lähti A 0/0, Siken A tai B 0/0. Sikellä oli kuulemma toisessa lonkassa semmonen jännä kantti, joka voi huonontaa tulosta tuosta arviosta. Pääasia ettei kummallakaan näkynyt merkkejä nivelrikosta tai muusta inhottavasta.

Lääkäri oli laskenut mun leegotkin nukkuessa ja kaikki tallella. Tästäkin on todistus tuolla mun omalla sivulla.

Sikke potee kankkusta, mulla pikkusen ramasee, ei muuten tunnu oikeen missään... mutta meen silti jatkamaan unia, palataan!