Aluksi kiitokset kaikille tänne blogiin tulleista kommenteista. Lisääkin saa tulla, ettei tämä ihan yksinpuheluksi mene :)

Koko lauma alkaa olla esitelty jo. Ihmiset puuttuu vielä, mutta niistä löytyy juttua muualta gopplos.comista. Meitä karvaisia jäseniä ei kuulemma tule enempää. Neljähän meitä täällä jo on ja Helga välillä ottotyttönä. Akka sanoo aina, että koiria pitää olla sen verran ettei kukaan vain unohdu lauman jatkoksi. Koponen ja Imppa ei enää paljoa vaadi, ovat onnellisia kun saavat olla mukana. Akka sanoo myöskin, että silloin kun se pennun ottaa, kuolema on ainoa mikä erottaa… Tosin Siirillä oli jo lähtölaskenta käynnissä, kun meillä oli keskenämme jatkuvia erimielisyyksiä. Akka antoi meidän neuvotella eikä sekaantunut, niin se tilanne sitten rauhoittui ja Akan helpotukseksi Siiri pystyi jäämään meille.

Monesti kuulee että "jalostuskelvottomat" koirat vaihtavat kotia. Jokainen toki tekee kuten parhaaksi näkee, mutta kuitenkin pitäisi muistaa että koira on elävä olento eikä mikään esine. Meistä 75% on "jalostuskelvottomia" (toim. huom. Koponen on omanlaisensa, Siiri väärää rotua vailla koetuloksia ja Iiro huomenna 7v eli eläkeläinen) ja 25% not known. Siltikään Akka ei luopuisi meistä yhdestäkään. Välillä sille meinaa pukata pentukuumetta, kun se näkee jonkun mielenkiintoisen yhdistelmän jossain, mutta koiramäärä on täynnä niin ei auta pyristellä. Jos joukko harvenee luonnollisen poistuman kautta, se on sitten uusi lukunsa.