JEE! Viikonloppu on edessä. Ukko, Akka ja Pikku-Ihminen ei ole pitkiä aikoja poissa, ja varmaankin on jotain kivaa luvassa :) Pakkastakin on ja keli muutenkin mukava.

Akka lisäsi tänne blogiin "kengurupostia"- kategorian. Sieltä löytyy meidän sakin "tärkeitä" juttuja ja virstanpylväitä. Akka päätti ihan sillä ne erotella omakseen, kun tämä mun puheripuli ei näy parantuvan ja tänne tulee paljon tekstiä... Nuo samat ilmoitusluontoiset asiat löytyvät täältä muiden kirjoitusten seastakin, merkittynä tällaisella pylleröllä

340295.jpg

Sinne varmaan tulee pian juttua mun ja Siirin läpivalaisuista… Akka on jo ajan meille varannut ja pientä paniikkia tuolle näkyy hiipivän kroppaan. Se toivoisi niin kovasti meidän olevan terveitä. Ihan vaan siksi, että pystyttäisiin elämään täysipainoista koiranelämää kaikkine harrastuksineen. Siirillehän sillä ei koskaan ole ollut edes jalostuskuvitelmia. Sikke on metsästyskoira, siis rodultaan, ja uimataito/halu on onneton. KAER kokeisiin Akka ei siis lähde edes yrittämään jos ykköseen ei ole mahdollisuutta ja jos ei ole kokeista näyttöä niin ei Akan mielestä silloin tarvitse olla pentujakaan… Siirin pennut kyllä varmaan menisivät suoraan pentulaatikosta koulukotiin, jos vähänkään äitiinsä tulisivat :)

Tässäpä ne GTTn (toim. huom. GTT = Gopplosin TietoToimisto) tärkeimmät tällä erää.